Изберете страница

Органични торове

Агробиовет Ви предлага първокласни органични торове за декоративни и цъфтящи растения в саксия. Всяко растение има нужда от последващо подхранване през периода на своето развитие, за да расте добре и да Ви радва с изящни форми и богати цветове.

Един от най-добрите естествени торове, който съдържа манган, фосфор, калций, калий и бор, е активният въглен под формата на гранули. Той намалява киселинността на почвата и подобрява хранителните ѝ характеристики. Въгленът осигурява водопропускливостта на почвата, като я прави ронлива и това позволява на растенията да се развиват силни и здрави. Допълнително въгленът абсорбира вредните вещества заради антисептичното си действие и предотвратява развитието на процеси на гниене и образуването на мухъл.

Видове органични торове

При нас ще намерите течни органични торове за бърз растеж и обилен цъфтеж. Първият е изключително подходящ за всякакъв вид растения. Той е високо концентриран и представлява тъмнокафява течност, разработена на базата на торове от червен калифорнийски червей. Има отчетлив мирис на органични вещества и е богат на много макро и микроелементи, които лесно се усвояват от растенията. Употребата му способства за развитие на здрава коренова система.

Органичният тор за обилен цъфтеж е богат на фулво, хуминови и аминокиселини. Пръскайки растенията, Вие стимулирате процеса на фотосинтезата и осигурявате добро развитие на растенията и ще се радвате на дълготраен и обилен цъфтеж.

Ако имате много и различни алпийско сакъзче, импатиенс, пеларгониум, вербена, бугенвилия, примула, хризантема и други, опитайте органичния тор за балконски цветя. Той съдържа обилно количество калий, азот и фосфор, които заздравяват кореновата система и подпомагат обилния цъфтеж на ароматни и едри цветове.

органични торове