Изберете страница

Универсална торфена смес с кокосови фибри

торфена смес

Универсалната торфена смес, която Ви предлагаме в Агробиовет, е подходяща за Вашите разсади, градински растения, балконски и саксийни цветя. Сместа е напълно органична и екологично чиста.

Богатото съдържание на торф създава пореста структура, способстваща за благоприятното развитие на здрави и силни растения. Добавените кокосови фибри са изключително полезни, тъй като подпомагат бавното влагоотделяне в резултат на което поливате растенията си по-рядко. Веднъж вложени в сместа, фибрите се разграждат много бавно и за дълъг период от време благоприятстват развитието на силна и здрава коренова система.

Торфена смес за силни растения

Универсалната торфена смес е приготвена по най-добрите рецепти и съдържа богато разнообразие от микро и макроелементи и влагоподобрители за отлично развитие на растенията. Благодарение на технологията на производство сместа не съдържа причинители на болести или вредители. Добре подбраната хранителна среда подпомага правилното развитие на растенията, а екологично чистият произход Ви гарантира подходяща среда за отглеждането на Вашите цветя и зеленчуци.

Торфената смес с кокосови фибри може да намерите в разнообразни опаковки спрямо нуждите Ви. Ние Ви предлагаме разфасовки от 5, 10, 20 или 40 литра, съобразени със специфичните изисквания на различните видове растения.

Състав
торф 0-20 мм, кокосови фибри и други

Опаковка
10, 20, 40 и 70 литра